DRETA

Campanya de sensibilització a Ferreries i es Migjorn Gran


Amb l’objectiu d’incentivar la col·laboració ciutadana, els municipis de Ferreries i es Migjorn Gran van dur a terme una campanya de sensibilització per al foment de la correcta selecció de la matèria orgànica.

Aprofitant que ambdós municipis disposen d’un servei unitari de recollida domiciliària, transport i dipòsit conjunt de residus sòlids urbans i matèria orgànica: "Ferreries més es Migjorn Gran, ara més nets que mai", es planteja un reforç per a les actuacions de foment de selecció de la matèria orgànica.

D’una banda, Ferreries, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, el dia 5 de juny, a partir de les 10 h del matí, entre d’altres activitats de sensibilització mediambiental, va desenvolupar una actuació de repartiment de compost produït a la planta de compostatge de Milà entre els ciutadans i ciutadanes del municipi, a la plaça d’Espanya.

En el cas des Migjorn Gran, el repartiment de compost es va realitzar el dia 16 de juny, a partir de les 9 h del matí, aprofitant el dia de mercat setmanal, a la plaça de l’Ajuntament.

En els dos municipis el repartiment de compost es va acompanyar de diferent material de caràcter informatiu i divulgatiu, com ara:
 

- Díptics informatius La matèria orgànica és el nostre Menorcacompost.
- Plafó informatiu referent als avantatges d’emprar el Menorcacompost.
- Full informatiu de les qualitats del Menorcacompost.
- Bosses compostables.
- Poals per a la selecció de la matèria orgànica.
 

diptic menorcacompost

 
 
Consorci de residus urbans i energia de Menorca
Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó
Tel.: 971 35 41 72 - Fax: 971 36 86 71 - rsu@cime.es · Avís legal