DRETA

Conveni RAEE


El mes de maig passat representants de les fundacions ECOTIC, TRAGAMÓVIL, ECOFIMÁTICA, ECOASIMELEC, ECOLEC, ERP, ECOLUM, AMBILAMP i ECO-RAEE'S i del Consorci RUE van signar el conveni de col·laboració per a la recollida i gestió de residus d'aparells elèctrics i electrònics (RAEE) a l'illa de Menorca. Aquest conveni tindrà una vigència de dos anys i es podrà prorrogar automàticament en períodes successius d'un any.

Amb aquest conveni es pretén implantar un sistema de recollida que garanteixi una gestió eficient, eficaç i respectuosa amb el medi ambient, aplicant criteris de sostenibilitat ambiental dels RAEE i adoptant les mesures necessàries perquè els residus RAEE procedents de les llars es puguin dipositar a les instal·lacions habilitades per a aquest efecte.

Actualment les instal·lacions vinculades a la gestió de RAEE són les instal·lacions de Mestral a Maó i a Ciutadella, gestionades per Càritas Diocesana de Menorca i les deixalleries de Ciutadella, Alaior i Ferreries, gestionades pels respectius ajuntaments.

La signatura d'aquest conveni de col·laboració suposarà un ingrés de 105,12 € per cada tona de residus d'aparells elèctrics i electrònics que es recullin selectivament a les deixalleries municipals. 
 

 
Consorci de residus urbans i energia de Menorca
Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó
Tel.: 971 35 41 72 - Fax: 971 36 86 71 - rsu@cime.es · Avís legal